Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Πρώτη φορά αριστερά

Από τον Ιανουάριο του 2015 η Ελλάδα έχει αριστερή κυβέρνηση, ο θεός να την κάνει αριστερή. Ίσως είναι κυβέρνηση χειρότερη και από την χούντα για μένα, την επανάσταση για άλλους.

Ο χειρότερος από όσο θυμάμαι υπουργός αθλητισμού ΚΑΝΕΙ το τραγικό λάθος με το να διακόψει το κύπελλο Ελλάδος.

Ο κύριος (ο θεός να τον κάνει) Κοντονής ξέρει σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τους διεκδικητές του κυπέλλου μια και είπε: Δεν γίνετε να υπάρξει τελικός κυπέλλου ανάμεσα στην αεξάρα και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αλήθεια κύριε Κοντονή δεν σας είπαν πως στο πρωτάθλημα οι τουρκόσπωροι έχασαν στο Περιστέρι; Αλήθεια κύριε Κοντονή δεν σας είπαν πως το μπουρδέλο που υποστηρίζεται για ομάδα το απέκλεισε ο Ατρόμητος;

Κύριε Κοντονή είστε απλά τραγικός, όμως εγώ αυτό θα το χρεωθώ ως double γιατί τους τουρκόσπορους θα τους γαμήσω και αν δεν τον κάνετε είστε ηθικά υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν.

Κύριε Κοντόνη σας άγχωσε μήπως ο ρωσοπρόσφυγας με την δήλωσή του ότι η ομάδα του δε θα κατέβει στο επόμενο παιχνίδι μετα την πούτσα στην Τούμπα;

Κύριε Κοντονή σας άγχωσε η αναφορά του σε ξένους διαιτητές;

Κύριε Κοντονή για ενα καπνογόνο έφαγα μία αγωνιστική τα βουλγάρια για τον Λαζαριδη και τα χθεσινά πόσες αγωνιστικές θα φάνε.

Σας βλέπω η τιμωρία του βούλγαρου να μετράει από του χρόνου τσούκου τσούκου το πάτε να ξεχαστεί

ΥΓ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΥ ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: